Woonwinkel in Midwoud

Volg de kruip-door-sluip-doorroute langs allerlei verrassende hoekjes en kamers in onze winkelboerderij en laat u inspireren door de vele kleur- en stijlcombinaties. U vindt er allerlei accessoires om uw interieur in een handomdraai een heel andere sfeer te geven.

We verkopen meubels uit onze meubelmakerij, maar u vindt bij ons ook Aziatisch antiek in prachtige kleuren. Verder vindt u bij ons vast de verlichting waar u al langer naar zocht, voor binnen of voor buiten.

Meubelen

Veel meubelen in onze winkel zijn van eigen ontwerp en gemaakt in onze meubelmakerij. Maar we importeren ook bijzondere stukken uit België, Frankrijk en Engeland. Zeer regelmatig leggen we de hand op Indiaas antiek in zijn oorspronkelijke felle kleur. We verkopen zitmeubelen, kasten en tafels van gerenommeerde merken als Metropole en Imperial.

 

Accessoires

Nieuw seizoen, nieuw sfeertje in huis. Of zomaar zin in een andere kleur. We hebben er allemaal ‘last’ van op gezette tijden. Doe er iets aan! Wie door onze winkel loopt, vindt altijd iets van zijn gading. En is het niet voor uzelf, dan is het wel een leuk cadeautje.

U vindt bij ons allerlei hebbedingen voor binnen én buiten: vazen, tassen, potten, glaswerk, servies en bestek, kaarsen, kussens, kandelaars…

Kom maar eens langs!