Maatwerk past altijd!

In onze werkplaats maken vakbekwame meubelmakers precies het meubel dat u in gedachten hebt, of uw persoonlijke droomkeuken. Dat gebeurt met oog voor detail en helemaal in de stijl die bij u en uw huis of bedrijf past.

Wat niet in de werkplaats kan worden gedaan, doen we op locatie. Dat geldt bijvoorbeeld voor het timmeren van houten wanden, vloeren, plafonds, lijsten, lambriseringen, vensterbanken en radiatorombouw.

Maatwerk keukens

Wij brengen uw droomkeuken binnen handbereik. Maar zelfs als u al uw wensen aan ons voorlegt, zult u zien dat er nóg meer mogelijkheden zijn.
Geen keuken is hetzelfde; het enige wat ze bij ons gemeen hebben is dat ze allemaal van massief hout worden gemaakt. Maar wist u hoeveel verschil het maakt of u voor opdek- of paneeldeuren kiest? En hoe belangrijk de keuze van de kraan is voor de sfeer van uw keuken?

Het allerkleinste detail is van belang. We laten u graag zien hoeveel effect u bijvoorbeeld bereikt met het kiezen van een bepaalde greep. Ook kunt u bij ons de verschillende soorten werkbladen bekijken, zoals die van Belgisch hardsteen en terrazzo.

Meubelen op maat

Welk meubel u ook in gedachten hebt en in welke houtsoort ook, wij maken het voor u. Van linnen- tot buffetkast, van tafel tot computer- of televisiemeubel. Een bibliotheekkast met opbergmogelijkheden? Geen probleem! Voor de afwerking geldt hetzelfde; het meubel wordt geschilderd naar persoonlijke wens. Als een houtsoort zich ervoor leent, kan uw meubel ook worden ingewassen, gelakt of gezeept.