Annie Sloan


Annie Sloan ontwikkelde haar nu beroemde Chalk Paint™ omdat ze de behoefte had aan een veelzijdige verf, met toepassingen als ‘limewash’ tot effect van oude geschilderde meubels. Verder had ze een goede selectie van kleuren nodig, die zo nodig door de gebruiker verder kan worden uitgebreid. Deze verf is zeer makkelijk in gebruik en geeft mensen de kans direct creatief te zijn, omdat er niet geschuurd en gegrond hoeft te worden. De verf is makkelijk overschilderbaar, zelfs nadat een waslaag is aangebracht.

The making of a coulour

Workshops – restyle je eigen meubel

Tijdens de workshops worden verschillende verftechnieken  aangeleerd met de Chalk Paint van Annie Sloan. In de workshop restyle je eigen meubel kun je zelf een meubeltje meebrengen dat je op wilt knappen. Denk hierbij aan een klein tafeltje, stoel of nachtkastje. Je krijgt uitleg over Annie Sloan Chalk Paint en de mogelijkheden die deze biedt. Je kunt dan zelf een techniek kiezen waarmee je het meubel wilt bewerken. De workshop is inclusief een potje Annie Sloan  Chalk Paint van 250ml in een kleur naar keuze, het gebruik van de kwasten en andere benodigde materialen.

Dus…… wil je zelf aan de slag maar vind je het spannend om te beginnen kom dan lekker schilderen onder begeleiding tijdens een gezellige workshop.

Locatie Tripkouw 2,
1679 GJ  Midwoud
Datum: vrijdag 16 maart

woensdag 21 maart

Tijd 19.00 – 21.30 uur
Kosten workshop inclusief materiaal € 49,95
Maximum aantal personen per workshop 6
  • Wij zorgen natuurlijk voor de koffie, thee en iets lekkers erbij.
  • Aanmelding: kan in de winkel, via de mail: info@ja-interieurs.nl of via het contactformulier op deze website
    (graag o.v.v. workshop Annie Sloan, keuze datum en aantal personen).
  • Voor inspiratie zie ook de website van Annie Sloan: https://anniesloaneurope.com

Inspiratie galerij