Annie Sloan


Annie Sloan ontwikkelde haar nu beroemde Chalk Paint™ omdat ze de behoefte had aan een veelzijdige verf, met toepassingen als ‘limewash’ tot effect van oude geschilderde meubels. Verder had ze een goede selectie van kleuren nodig, die zo nodig door de gebruiker verder kan worden uitgebreid. Deze verf is zeer makkelijk in gebruik en geeft mensen de kans direct creatief te zijn, omdat er niet geschuurd en gegrond hoeft te worden. De verf is makkelijk overschilderbaar, zelfs nadat een waslaag is aangebracht.

De artikelen van Annie Sloan zijn verkrijgbaar via onze shop-in-shop en webwinkel van Knap SFeertje  https://www.knapsfeertje.nl/c-5365907/annie-sloan/

The making of a coulour

Workshops Annie Sloan
Basis technieken I en II

In deze workshops worden jou verschillende verftechnieken aangeleerd met de Chalk Paint van Annie Sloan. Je leert de methoden en vaardigheden om met deze krijtverf te werken en hoe je meubels kunt transformeren tot mooie nieuwe items. Op een stuk hout brengen we de technieken aan. Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een schat aan informatie.

Locatie Tripkouw 2,
1679 GJ  Midwoud
Datum: 17 en 19 oktober
21 en 23 november
Tijd aanvang 19.30 uur
Kosten workshop inclusief materiaal €39,95
Maximum aantal personen per workshop 4
  • 17 en 19 oktober geven wij de workshop Verftechnieken I
  • 21 en 23 november geven wij de workshop Verftechnieken II
  • Aanmelden via info@ja-interieurs.nl o.v.v. je naam / datum workshop en aantal personen
  • Voor inspiratie zie ook de website van Annie Sloan: https://annie-sloan.nl
  • Wij zorgen voor de koffie/thee en wat lekkers

Inspiratie galerij